KONCERT RADE ŠERBEDŽIJE Dva sata uživanja u glazbi i recitalu

KONCERT RADE ŠERBEDŽIJE Dva sata uživanja u glazbi i recitalu

Više od 300 gledatelja, pri čemu mnogi iz okolnih gradova,  prisustvovalo je u subotu u pakračkoj sportskoj dvorani koncertu poznatog glumca i pjevača Rade Šerbedžije, u pratnji glazbenog sastava Zapadni kolodvor, a sudeći po pljesku tijekom i posebno nakon koncerta otišli su nakon dva sata više nego zadovoljni.

Koncert nazvan „Za MNK Dudovo bure“ jer je prihod namijenjen snimanju dokumentarnog filma o ovom nekada poznatom pakračkom malonogometnom klubu protekao je, osim u glazbenim točkama iz Šerbedžijinog starog i novog repertoara, ali i poznatih pjesama drugih izvođača, i u glumačkom u kojima je Šerbedžija govorio dio svoje memoarske knjige „Do posljednjeg daha“. Naravno da publika Šerbedžiju nije pustila s pozornice dok nije izveo recital poznate pjesme Arsena Dedića „Ne daj se Ines“.

Šerbedžija se je zahvalio „Dudovom buretu“ što mu je omogućio da nakon 28 godina ponovo nastupi u Pakracu, ali se pakračkim malonogometašima ispričao što im je dao 1987. godine odlučujući četvrti gol kojim ih je njegova ekipa izbacila iz četvrtog kola najpoznatijeg ,malonogometnog turnira u Hrvatskoj „Kutija šibica“.

Kao predtočka Šerbedžiji i Zapadnom kolodvoru  nastupila je mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar.

 

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email