KONCERT POTPORE: Prijatelji za Danijela

KONCERT POTPORE: Prijatelji za Danijela

Udruga mladih Mali most i KPD “Sloga”, inicijativom susjeda i prijatelja, organiziraju “Koncert potpore” za našeg mladog sugrađanina Danijela Vidovića (Livadu) koji se bori sa zloćudnom bolesti. Ovoj hvalevrijednoj akciji dobrovoljno su se odazvali i članovi glazbenih sastava El Constido i Posegana koji će održati koncert u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman 4. studenog (petak) s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica su namijenjena Danijelu i njegovom liječenju.

“Cilj koncerta je pružiti moralnu podršku Danijelu te mu pomoći u liječenju zloćudne bolesti stoga i ovim putem  molimo sugrađane da se odazovu na koncert i tom simboličnom gestom pokažu Danijelu kako nije usamljen u najvažnijoj borbi njegova života”, rekao je Sven Zerdin, predsjednik Udruge mladih Mali most.

Građani ulaznice mogu nabaviti u caffe barovima Ruža, Conversano, Garden, Whiskey Barrel Pub, Jet Set i Cinema Caffe te na dan koncerta u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman”.

U sklopu ove akcije prije koncerta članovi airsoft ekipe AT 53 Petrinja će zainteresiranim građanima od 15 do 19 sati demonstrirati ovaj sport i pružiti mogućnost da se okušaju u gađanju meta s njihovim arsenalom na poligonu koji će biti postavljen ispred Hrvatskog doma te na taj način također prikupljati donacije za Danijela.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email