KOMUNALNE SLUŽBE Ovaj mjesec bez očitanja brojila  

KOMUNALNE SLUŽBE Ovaj mjesec bez očitanja brojila  

U cilju što manje socijalnih kontakata Komunalac Pakrac kao i Vode Lipik ovaj mjesec neće očitavati stanje brojila na terenu, obavijestili su direktori Josip Biščanin i Marijan Pierobon. Komunalac će račune za mjesec ožujak izdavati temeljem prosječne mjesečne potrošnje plina u ožujku u zadnje tri godine, a Vode Lipik račune će izdavati na temelju dosadašnje prosječne mjesečne potrošnje. U obadva slučaju potrošači koji su nezadovoljni takvim načinom obračuna imaju mogućnost da mailom ili telefonom (Komunalac 411-225, Vode Lipik 211-140) dostave stanje svojih brojila.

Obje naše komunalne tvrtke, kao što smo to već objavili, zatvorili su blagajne za gotovinske uplate, a dok blagajne ne rade neće obračunavati i naplaćivati zatezne kamate. Obje tvrtke rade smanjenim pogonom i obustavili su ili smanjili sve radove koji nemaju oznaku hitnosti kao što je zamjena brojila, čišćenje dimnjaka osim u hitnosti i slično. Komunalac je privremeno ukinuo i odvoz glomaznog otpada, ali se sve kante i kontejneri po domaćinstvima redovito prazne po ranijem rasporedu. Početak rada reciklažnog dvorišta na Crkvištu, najavljeno za 1. travanj odgođeno je najmanje do 1. svibnja.

Za sve hitne usluge tvrtke Pakrac-plin i dalje je potrošačima na raspolaganje svih 24 sata dnevno hitni broj 099/344-3330.

Unatoč sušnoj zimi pritok vode u Šumetlici je i dalje dostatan za sadašnju razinu potrošnje pri čemu je još uvijek u rezervi crpilište u Gaju i Marijan Pierobon, ne očekuje, po tom pitanju nikakve probleme u vodoopskrbi.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email