KINO HRVATSKOG DOMA Prilagođen cjenik za 3D projekcije

KINO HRVATSKOG DOMA Prilagođen cjenik za 3D projekcije

Budući da u kinu Hrvatskog doma od 11. veljače postoji mogućnost prikazivanja filmova i u 3D tehnologiji prilagođen je i cjenik s tim da se cijene ostalih prikazivanja ne mijenjaju već se u slučaju 3D projekcija plaća dodatna naknada u iznosu od 10 kuna u odnosu na filmove u 2D, izuzev organiziranih, matineja za više od 100 osoba i učeničkih projekcija kada se cijena uvećava za 7 kuna po ulaznici, objašnjava Dubravka Špančić, tajnica KPD „Sloga“.

Kako je istaknula Špančić,  KPD “Sloga” Pakrac, Kino Hrvatski dom uz podršku Grada Pakraca, počastilo je 11. veljače publiku s prve dvije projekcije filmova u 3D tehnologiji slaveći osam godina ulaska u objekt Doma. Prvi film “Tajni život mačaka” i drugi, “Aquaman”, pogledalo je oko ukupno 350 gledatelja, neki po prvi put stavljajući naočale za 3D.

„Doživljaj je nov i drugačiji, a mi smo sretni da naše kino može pružiti  uslugu više za ljepši doživljaj. Distributer “2i film” je u ovoj prigodi, znajući da ulaznice ne naplaćujemo, odredio paušalnu cijenu filma na čemu i ovim putem zahvaljujemo, dok će cijenu obveznog dijela ulaznice Blitz filmu sufinancirati Grad Pakrac“, dodala je Dubravka Špančić.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone