KATASTAR PAKRAC: Obavijest korisnicima o ishođenju javnih isprava

KATASTAR PAKRAC: Obavijest korisnicima o ishođenju javnih isprava

Sve više državnih ustanova, zbog trenutne epidemiološke situacije, mijenja sustav rada u svrhu zaštite sigurnosti građana, ali i sigurnosti službenika koji obavljaju upravne poslove. Tako iz Područnog ureda za katastar Požega, Odjela za katastar nekretnina Pakrac obavještavaju sve korisnike da za potrebe ishođenja javnih isprava koriste One-Stop-Shop (OSS) sustav https://oss.uredjenazemlja.hr/private/login.jsp, te sustav e-Građani, putem kojih mogu elektroničkim putem podnijeti zahtjev, odnosno bez odlaska u katastarski ured preuzeti: kopiju katastarskog plana, prijepis/izvod iz posjedovnog lista i izvadak iz baze zemljišnih podataka. Putem istog, OSS sustava, a temeljem zahtjeva, sve fizičke i pravne osobe mogu preuzeti i potvrde, odnosno rješenja o kućnom broju, poručuje voditelj Odjela Davor Žili.

Ostali zahtjevi za podacima ili ispravama iz nadležnosti Državne geodetske uprave (npr. uvjerenje o nositeljima prava na nekretninama, zahtjev za određivanje kućnog broja zgrade, uvjerenje o kućnom broju zgrade, uvjerenje o vidljivosti zgrade na DOF-u, i sl.), mogu se podnijeti putem sljedećeg linka:  https://dgu.gov.hr/podnesite-zahtjev-91/91 .

Popunjene zahtjeve ili druge podneske, obavezno s Vašim kontaktima, dostavite na e-mail adrese nadležnog ureda ili direktno na:

  1. Službeni mail PUK Požega, OKN Pakrac: [email protected]  ili  fax 411-011
  2. Putem pošte na adresu sjedišta ureda: Područni ured za katastar Požega, Odjel za katastar nekretnina Pakrac , Trg bana Josipa Jelačića 18, 34550 Pakrac

Sve ostale upite i informacije, zainteresirani mogu dobiti na službeni telefon Odjela za katastar nekretnina Pakrac:  440-425.

Iz pakračkog katastra mole za razumijevanje i pozivaju korisnike da ostvare svoja prava i ispune obveze bez potrebe izravnog dolaska u poslovne prostorije.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email