KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE U KUGLANJU Ida Jirasek treća u državi

KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE U KUGLANJU Ida Jirasek treća u državi

 

Trinaestogodišnja Pakračanka Ida Jirasek  iz KK Slavonski banovac osvojila je treće mjesto na kadetskom prvenstvu Hrvatske (mlađi od 14 godina) u kuglanju što je ovog vikenda održano u Slavonskom Brodu. U dva nastupa u dva dana je standardnim načinom (2×120 hitaca) srušila ukupno 967 čunjeva (493+474) što je bilo uvjerljivo dovoljno za treće mjesto, iza konkurentkinja iz Zaboka i Zagreba.

Na prvenstvu je nastupilo 11 natjecateljki, a naša druga predstavnica Nika Čelec natjecanje je završila kao sedma.

Kadeti, također rođeni nakon 1. srpnja 2003. godine, isto natjecanje su održali ovog vikenda na pakračkoj kuglani.   Između 33 natjecatelja nastupilo je i pet naših kuglača, a najuspješniji nakon 2×120 hitaca je bio  Matko Škondro (12 godina) koji je srušio ukupno  927 čunjeva osvojivši 10. mjesto. Fran Ivošević (14 godina) je bio 16., Jan Štampf  (11 godina) 21., Matko Šuperina (12 godina) 23., a  Niko Kalvi  (11 godina) 24.

Većina naših natjecatelja imat će i dogodine pravo nastupa u ovoj kategoriji pa trener Tomislav Luksetić očekuje još bolje rezultate. Ove sezone, u veljači, ih očekuje još parsko i momčadsko prvenstvo Hrvatske.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email