Juniori Hajduka osvojili naslov jesenskog prvaka

Juniori Hajduka osvojili naslov jesenskog prvaka

 

Juniori NK Hajduka su jesenski prvaci Bjelovarsko-bilogorske županije – skupina jug. U posljednjem kolu u derbiju lige na svom terenu su pobijedili momčad Ribara iz Končanice s 3:2. Dva zgoditka je postigao Ivan Svjetličić, a jedan Darko Dietzman .

U deset odigranih utakmica Hajduk je osvojio 26 bodova odigravši samo dvije neriješene i najbližem konkurentu Ribaru bježi pet bodova.

Uspjeh ove momčadi je tim veći jer ju je trener Siniša Grubišić okupio tek prije 4 mjeseca, a od samo 16 korištenih igrača   čak sedmorica su rođeni 2001. godine i po starosti pripadaju kadetima, jednu stepenicu mlađoj kategoriji. Pored toga golman Roberto Zanetti je standardan u seniorskoj momčadi , kao i Darko Dietzman dok povremeno igra i kapiten  Antun Lesiček, a debitirao je za seniore nedavno i Leonardo Lukestić.

Za Hajduk su protiv Ribara igrali: Dorijan Tomašić, Leonardo Luksetić , Antun Lesiček, Dino Ostojić, Leo Svjetličić, Ivan Svjetličić, Franko Kelemen, Vilim Svjetličić, Nikša Grubišić, Tvrtko Krpan, Darko  Dietzman, Karlo Kolar i Karlo Rosman, a  zbog bolesti su izostali Roberto Zanetti, Luka Štimac i Josip Dupor.

Posebnost ove utakmice je i to što je radi uništenosti glavnog terena prošle subote kada su po natopljenom igralištu igrane čak tri utakmice, odigrana kao prva službena na pomoćnom terenu.

Prvenstvo se nastavlja na proljeće, a sezona se seli u dvoranu.

Natjecanje na prvom mjestu lige Bjelovarsko-bilogorske županije su ovog vikenda završili i početnici (U8) pobijedivši u zadnjem kolu  Bilogorca iz Grubišnog Polja s 6:1. Tri gola postigao je Leo Komarić, a po jedan Luka Tepurić, Jakov Švajghart i Ivan Orzes. Trener Grubišić je još koristio u ovoj utakmici  Patrika Jurišića, Stjepana Špiraneca, Lea Tepurića, Jakova Križana, Josipa Ilinkovića,  Anu Keć, Vanju Horvata, Josipa Vondru, Tomislava Bišćanina i Grgura Božinu. Ova Hajdukova generacije ove jeseni je pobijedila u svih 8 utakmica i prvo mjesto je osvojila sa 7 bodova prednosti pred drugoplasiranim Daruvarom.

I oni će sezonu nastaviti u dvorani.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email