JOŠ JEDNA IZBORNA KANDIDATURA Labus ponovo kandidat za dogradonačelnika

JOŠ JEDNA IZBORNA KANDIDATURA Labus ponovo kandidat za dogradonačelnika

 

Goran Labus, dogradonačelnik Grada Pakraca iz redova srpske nacionalne manjine za istu dužnost uz podršku svoje stranke Demokratski savez Srba kandidirat će i na  predstojećim lokalnim izborima. Najavio je to 11. travnja u Kraguju prilikom prezentacije projekta sanacije  i opremanje društvenog doma u Kraguju koji je proveden uz donaciju američkog veleposlanstva  i Grada Pakraca koji je uložio oko  30.000 kuna.

Nastavak je to, kaže Labus, revitalizacije infrastrukture u naseljima nastanjenim pretežno građanima srpske nacionalne manjine. Danas je stanje takvo da se na istočno područje ulaže  između trećine i četvrtine gradskog proračuna namijenjen održavanju infrastrukture, vodovoda, električne energije.

„U 4 godine  mog mandata  iz gradskog proračuna na održavanje infrastrukture, vodovoda, električne energije, održavanje groblja i slično utrošeno je više od 500.000 kuna. Direktna ulaganja  Hrvatskih voda na sanaciji mostova i vodotoka  iznosila su 280.000 kuna, Hrvatskih šuma na sanaciji mostova i nerazvrstanih putova u iznosu od 96.000  kuna i Komunalca koji je uložio oko 120.000 kuna na uređenje groblja Gavrinica, ne računajući redovno održavanje. Dakle na sanaciju i revitalizaciju infrastrukture uloženo je u 4 godine preko milijun kuna.“

Postignuti rezultati i nivo suradnje sa lokalnom, regionalnom politikom, gradskim i državnim službama i ostalim institucijama u ove protekle 4 godine otvaraju nužnu potrebu da se proklamirana politika predstavljanja srpske zajednice u predstavničkom tijelu nastavi u kontinuitetu.

Kao rođeni Pakračanin smatram da mogu osjetiti probleme grada, naročito manjinskih, te dodatno pridonijeti njegovom boljitku. Rođen sam u Pakraca i osim razdoblja školovanja na fakultetu cijeli život proveo sam u Pakracu. Radio sam u SDF do 2013 godine, predstavio se kandidat DSS.

Labus je najavio da će u predizbornoj kampanji predstaviti i ostale rezultate svog četverogodišnjeg rada, kao i program za naredno razdoblje.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email