IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA SK KUNA Odlični rezultati kao motiv za budućnost

IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA SK KUNA Odlični rezultati kao motiv za budućnost

Stotinjak medalja od čega polovina zlatnih, pet pojedinačnih od ukupno devet naslova prvaka Hrvatske te šesnaest državnih rekorda rezultat su ustrajnog i kvalitetnog rada članova pakračkog Streličarskog kluba „Kuna“ u 2017. godini.  Ovo su pobrojani tek najveći uspjesi pakračkih Kuna iščitani iz izvještaja o sportskim rezultatima u protekloj sezoni, koje je na skupštini kluba održanoj 15. siječnja u prostoru nekadašnje kuglane na Pilani prezentirala tajnica kluba Zvjezdana Drašner.

Osim ostalih vrijednih rezultata, Drašner je izvijestila da se u klubu intenzivno radi s mladim kategorijama, što je od izuzetnog značaja jer klubu na taj način garantira opstojnost i u budućnosti. Dodala je da su streličari tijekom godine nastupali na natjecanjima propisanim kalendarom HSS, Jadranskog 3D pokala, a „pucali“ su i na međunarodnim natjecanjima u Srbiji i Francuskoj. Tijekom godine Drašner, Nemet i Šebić ostvarili su potrebne uvjete za kategorizaciju HOO i oni danas imaju status vrhunskih sportaša III. kategorije. Posebno je pozdravljen nastup Mirele Miletić i Ane Winter na Svjetskom 3D prvenstvu u Francuskoj gdje su ostvareni rezultati sukladno očekivanjima.

Izvještaj o radu podnio je predsjednik kluba Zoran Petrović iz kojeg izdvajamo kontinuiran rad dvadesetak članova kluba tijekom sezone koja je podrazumijevala dvadeset i pet natjecanja širom Hrvatske. Posebno su ponosni na domaćinski turnir povodom obilježavanja VRA „Bljesak“ kad je u svibnju na Omanovcu organizirano streličarsko natjecanje na kojemu je sudjelovao šezdeset i jedan natjecatelj iz dvadeset i jednog kluba iz tri države. Petrović je pohvalio izuzetan angažman članova kluba što je rezultiralo organizacijom na najvišem nivou, i pohvalom svih sudionika.

Iz plana rada u sad već tekućoj godini nema se previše za izdvojiti jer će streličari raditi po redovnom i propisanom kalendaru HSS-a. U organizacijskom smislu očekuje ih ponovo turnir povodom Bljeska te onaj u sklopu Lipičkog ljeta, koje će organizirati u suradnji s Gradom Pakracom, odnosno Lipikom.  Kao jedan od prioriteta označeno je i trenersko školovanje Zvjezdane Drašner,što bi unaprijedilo, ali i omasovilo rad s mladima, dok će se sukladno s financijskom situacijom, ali i dogovora s Gradom Pakracom, nastojati sanirati i krovište stare kuglane kako bi imali normalne uvjete za trening u zatvorenom prostoru.

Financijski izvještaj podnio je blagajnik kluba Dario Marošević, a ispred Grada Pakraca sportske ambasadore našeg grada pozdravio je dogradonačelnik Marijan Širac, čestitavši na ostvarenom i poželjevši im dogodine još impresivniju sezonu.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email