IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE ŽENA HDZ-A: A. Blažević predsjednica županijske, K. Milek pakračke organizacije

IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE ŽENA HDZ-A: A. Blažević predsjednica županijske, K. Milek pakračke organizacije

Pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević nova je predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Požeško-slavonske županije koja je večeras jednoglasno izabrana na izbornoj skupštini održanoj u stranačkim prostorijama HDZ-a u Požegi.

Uz nazočnost brojnih članica i članova županijskog HDZ-a, skupštini su prisustvovali i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, dožupan Ferdinand Troha, Franjo Lucić, saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Darko Puljašić, predsjednik GO HDZ-a Požega, Boško Obradović, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Jakšić i Ante Brkić, tajnik GO HDZ-a Požega.

Anamarija Blažević tom prilikom zahvalila se na ukazanom povjerenju i pozvala da se što više žena svojim znanjem i radom aktivno uključi u rad ove organizacije te dodala kako će njezin rad biti nastavak rada i pakračke gradske organizacije koju je vodila, a čije su članice marljivo radile na promicanju važnosti uloge žena u politici i njihovom doprinosu u svakodnevnom životu. Istaknula je kako će i dalje zalagati za afirmaciju žena u svim segmentima društva, poticati nacionalnu politiku za promicanje jednakosti žena, borbu protiv nasilja nad ženama i mladima te njegovati humanitarnu djelatnost po kojoj je zajednica posebno prepoznatljiva u društvu.

Anamariju Blažević na mjestu predsjednice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Pakrac naslijedila je dr. Kristina Milek, specijalistica radiologije u pakračkoj bolnici i dugogodišnja članica pakračke organizacije.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email