IZBORI U GD CK PAKRAC Glasovalo 184 člana

IZBORI U GD CK PAKRAC Glasovalo 184 člana

 

Na sinoćnjem kandidacijskom skupu za izbor pakračkih predstavnika u Skupštinu GD CK Pakrac pristupilo je čak 184 člana. Oni su tajnim glasovanjem izabrali između 19 kandidata 9 predstavnika u Skupštnu pakračke organizacije Crvenog križa. Izabrani su: Danijela Kiš, Miroslav Ivančić, Zoran Josipović, Manuela Marter, Krunoslav Kelemen, Ilija Turković mlađi, Miroslav Vacek, Svjetlana Mišor-Čulina i Danijela Balešić.

Ovo je unazad mjesec dana treći pokušaj izbora predstavnika članstva u Skupštinu Društva, a prva dva su poništena nakon žalbi ili prigovora članstva radi različitih nepravilnosti. Interesantno je da je na prvom  kandidacijskom skupu bilo tek dvadesetak članova, drugom 75, a sinoć čak 184.

Danas s početkom u 17 sati kandidacijski skup u gradskoj vijećnici će biti održan za članstvo s prebivalištem na području Grada Lipika na kojem će oni između 10 kandidata odabrati svojih osam predstavnika u Skupštinu koja bi trebala konstituirajuću sjednici održati 22. veljače.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone