IZ POLICIJSKOG BILTENA Krađa i paljevina auta u Pakracu

IZ POLICIJSKOG BILTENA Krađa i paljevina auta u Pakracu

Pakračka policija je ovog vikenda evidentirala dva kriminalna djela vezano uz automobile kakvi u Pakracu dugo nisu zabilježeni.

U noći subotu na nedjelju s parkiralištu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 40-godišnjaka.

Također u nedjelju, između 21 do 21,55 sati, u Pakracu, u Ulici kneza Domagoja, nepoznati počinitelj, ili više njih, je na neutvrđeni način zapalio unutrašnjost osobnog automobila marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 57-godišnjaka koji je bio parkiran i nezaključan u dvorištu. U oba slučaja policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Tri dana u zatvor zbog omalovažavao policijske službenike

Poučan je i primjer iz prometa od subote 14. rujna. Na cesti u blizini mjesta Omanovac oko 16.40 sati, 62-godišnji vozač koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola i odbio alkotest, upravljajući osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal. Prilikom postupanja policijskih službenika omalovažavao ih je i vrijeđao te je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog odbijanja alkotesta i neprilagođene brzine te optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Nakon provedenog prekršajnog postupka produženo mu je zadržavanje u zatvoru u Požegi u trajanju od tri dana,  javlja Nikolina Janković,  glasnogovornica PU Požeško-slavonske.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email