IZ POLICIJE U jarak s 3,81 promila

IZ POLICIJE U jarak s 3,81 promila

U vikend akciji pojačanog nadzora prometa koje je policija provela na cijeloj županiji  utvrđeno je ukupno 77 prekršaja, od čega se ističu tri prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 45 vozača je prekoračilo dopuštenu brzinu kretanja, a sedam ih nije koristilo sigurnosni pojas. Najveću koncentraciju alkohola policija je pronašla kod 30-godišnji vozača koji je pod utjecajem alkohola od 3,81 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije sinoć oko 21,15 sati, između Gaj i Brekinska, upravljajući teretnim automobilom marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, sletio  vozilom u putni kanal nakon čega se zaustavio na njivi. Vozač je prevezen na liječničku obradu, a protiv njega slijedi prekršajni nalog, kaže se u današnjem dnevnom biltenu PU Požeško-slavonske.

Od ostalih sigurnosnih zbivanja na našem području ovog vikenda  policija ističe provalu u Kraguju u kojoj je nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuću u vlasništvu 46-godišnjaka  otuđio razne predmete te dobrovoljnu predaju streljiva od građanina koji je želio ostati anoniman.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone