NOVA REGULACIJA Medium

Od sutra, 11. travnja uvodi se nova privremena regulacija prometa radi izvođenja radova na rekonstrukciji prometnih i pripadajućih površina u dijelu ulice J. J. Strossmayera i Trga bana J. Jelačića u Pakracu. Novom regulacijom zatvara se dio ulice od križanja Ulice matice hrvatske i Ulice Andrije Hebranga prema Trgu bana J. Jelačića, a otvara se promet u Ulici kneza Branimira, javlja Matea Lučić Jozak iz tvrtke izvođača radova, Promet građenje d.o.o. iz Požege.

Promet će se stoga do 31. svibnja, odnosno do završetka ove, treće po redu, pripremne faze izgradnje kružnog toka na Trgu bana Jelačića, odvijati obilazno, ulicama Matice Hrvatske, Andrije Hebranga, Stanka Grabrića i Branimirovom prema Trgu, dok će za prilaz zgradi Gradske uprave vozači morati iz Matice Hrvatske skrenuti kod zgrade Gradske tržnice. I četvrtkom, u vrijeme tržnog dana za promet će biti otvoren sporedni ulaz tržnice kojim će se moći prometovati dalje prema zgradi Gradske uprave, odnosno parkirališta „kod Pošte“, obavijestio je Marijan Malogorski pročelnik Odjela za graditeljstvo i komunalne djelatnosti u pakračkoj gradskoj upravi.

privremena regulacija page 0001

Podsjetimo, prva faza odnosila se na rekonstrukciju prometnice na Trgu bana Josipa Jelačića, a druga faza je podrazumijevala rekonstrukciju dijela Branimirove. Nakon ove faze će se rekonstruirat pristupni dio ulice 30. svibnja, a u završnoj, petoj fazi na red će doći izgradnja samog kružnog toka ispred Vladikinog dvora kojim će se povezati ove četiri ulice te će se time osigurati sigurnija i praktičnija regulacija prometa u tom dijelu grada.