suvenirnica janze

U Pakracu na adresi Trg bana J. Jelačića 18a, u „kućici“ na šetnici od jučer posluje suvenirnica koju možete posjetiti svakim radnim danom od 10 do 14 sati. U njoj radi Nataša Janže, voditeljica pakračke Turističke agencije koja je upravo u fazi registracije pri Ministarstvu turizma.

suvenirnica

U suvenirnici možete kupiti nekoliko artikala s gradskim motivima, a ponudu vremenom namjeravaju proširivati. U trenutačnoj ponudi mogu se pronaći majice za 5 eura, dok ćete za najskuplji artikl, kišobran, morati izdvojiti 10 eura. Kape su 6, vrećice 3, magneti 3, a privjesci 3,5 eura. Manji predmeti poput kemijskih olovaka, upaljača i razglednica mogu biti vaši za svega 1 euro. Janže naglašava kako te cijene neće biti aktualne dugo, budući da su formirane za potrebe prošlogodišnjeg sajma Slavonski banovac te nisu tržišno isplative, budući da su za određene artikle nabavne cijene i 50 posto više od prodajnih.

Stoga, želite li do svog suvenira s motivom Grada Pakraca po „povlaštenoj“ cijeni, svakako što prije pohitajte do novootvorene suvenirnice na gradskoj šetnici.

suvenirnica naslovna