kviz naslovna 

U kojoj je ulici smještena gradska uprava? Navedite ime biciklističkog kluba iz Pakraca. Po kojem je drveću poznata aleja koja vodi uz Crkvu UBDM do dječjeg vrtića na Kalvariji? Navedite naziv građevine, poznatog gospodarskog objekta iz 18. st., izgrađenog u podnožju strmog uspona prema Kalvariji koji je sačuvan do danas te se trenutno obnavlja i bit će dom novoj knjižnici i muzeju – primjeri su pitanja na koja su svoje odgovore imali ponuditi mladi natjecatelji i natjecateljice u današnjem, šestom po redu učeničkom kvizu „Volim svoj grad“ koji je povodom Dana Grada Pakraca održan u Gradskoj vijećnici kompleksa Janković.

kviz mali kvizash

Učenici petih razreda Osnovne škole braće Radića Pakrac odabrali su po petero predstavnika svojih razreda koji su branili njihove boje u ljutom okršaju znanja između četiri razredna odjeljenja. Nagrada za pobjednike nije bila za baciti – odlazak na pizzu i u kino svih učenika iz pobjedničkog razreda. Najviše znanja, spretnosti i umješnosti pokazali su predstavnici 5.b., čime su razveselili sebe i kolege iz svojih klupa, a istovremeno razočarali ostale vršnjake.

Natjecanje je organizirao i proveo provjereni učiteljsko/knjižničarski tim u sastavu Filip Hodak (povijest/geografija), Vlatka Bakarić (informatika) i Anita Pavlečić (knjižničarka).

kviz ekran