badljevina naslovna

Proteklog vikenda odigrano je prvo proljetno kolo 2. ŽNL u kojemu su naši predstavnici iz Donje Obriježi i Badljevine upisali pobjede, dok su Prekopakrani ostali bez bodova.

EMINOVCI – CROATIA DONJA OBRIJEŽ 1:6

Zašto su nogometaši iz Donje Obriježi drugi na tablici pokazali su na nedjeljnom gostovanju u Eminovcima. Dominantnu predstavu završili su sa 6 pogodaka u mreži domaćina, hattrick je postigao njihov najbolji igrač Marko Giacometti, a golijadu su upotpunile brzonoge napadačke igle Petar Špelić te dvostruki strijelac Antonio Josipović.

Iduće kolo ugostit će Sulkovce u potrazi za novim bodovima.

DINAMO BADLJEVINA – BSK BIŠKUPCI 2:1

Znatno neizvjesnije bilo je na utakmici između Dinama iz Badljevine i Biškupaca. Badljevčani su otišli na odmor s pogotkom zaostatka, a u nastavku su domaćini na pogon Šugića potpuno preokrenuli utakmicu te na kraju proslavili puni plijen. Ivica Šugić izjednačio je 71. minuti, a pobjednički pogodak postigla je nogometna ikona naših prostora Stipo Šugić u 86. minuti kojim su upisali nova 3 boda te trenutno zauzimaju 5. mjesto na tablici.

U idućoj utakmici pokušat će doći do nove pobjede u gostima protiv uzdrmanih Eminovaca.

LIPA – SLAVONIJA PREKOPAKRA 4:0

Domaćini iz Stare Lipe savladali su Slavoniju iz Prekopakre 4:0 te tako čvrsto drže 3. mjesto na tablici. S dvije pobjede iz jesenskog dijela sezone, Slavonija zauzima pretposljednje mjesto na tablici, a situaciju će pokušati popraviti iduću utakmicu kada igraju na domaćem terenu protiv Sloge iz Trenkova.