najava derbi i rukomet Custom

Središnji događaj nadolazećeg vikenda zasigurno je vječni derbi između pakračkog Hajduka i Lipika 1925 u sklopu 18. kola 4. MŽNL SB-PŽ. U jesenskom dijelu sezone u Pakracu su odigrali 1:1, a ove subote 6. travnja u 16.45 sati odigrat će uzvrat na lipičkom stadionu.

Hajduk će u dvoboj oslabljen za usluge najboljeg igrača lige Filipa Matijaševića, a na takav hendikep im jedina utjeha može biti činjenica kako će i Lipičani u boj bez usluga veznjaka Tina Podunavca, Iuria Bezzere i Mihaela Ajmana, što isto nije lako za nadomjestiti. Pakračani su trenutno vodeća ekipa s istim brojem bodova kao prvi pratitelj Vinogorac, dok se Lipik 1925 nalazi na četvrtom mjestu s osam bodova zaostatka.

Ne sumnjamo da će utakmica biti iznimno dobro posjećena te da će nam naši lokalni nogometaši prirediti još jedan neizvjesni i zanimljiv derbi.

RK PAKRAC – HRK BOROVO 

Također u subotu, pakrački rukometaši pokušat će doći do bodova pred domaćom publikom s početkom u 19 sati. Protivnik u 16. kolu 2. HRL istok je Borovo koje ima 11 bodova više od pretposljednjeg Pakraca.

Aktivni će biti i dječaci U15 te najmlađi rukometaši.

DJEČACI U15 

Mlada selekcija trenera Matije Šimića će u nedjelju put Nove Gradiške gdje će snage odmjeriti s vršnjacima "Bjelin Spačve" iz Vinkovaca te "Borovom". 

MINI RUKOMET 

„Minići“ putuju na "neslužbeno prvenstvo Hrvatske u mini rukometu" koje se već 22. godine održava u Karlovcu. Ove godine nastupaju dječaci rođeni 2013. i djevojčice 2014. godine. Dječaci su u skupini s "Jaskom", "Ribola Kaštelom" te "Mini-Suncem" iz Biograda, dok su djevojčice u grupi sa "Đurđevcom", "Orahovicom" te "Jamnicom" Pisarovina.