IMENOVANJE U GD HCK PAKRAC: Novi ravnatelj Danijel Pavlović

IMENOVANJE U GD HCK PAKRAC: Novi ravnatelj Danijel  Pavlović

Od 1. siječnja  dužnost ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Pakrac obnašat će Danijel Pavlović – odlučili su članovi Odbora Crvenog križa Pakrac na sjednici koja je sinoć održana. Pavlović će na tom radnom mjestu zamijeniti Duška Kličeka koji odlazi u mirovinu.

danijel-pavlovic-crveni-kriz

Na raspisan natječaj javilo se šest kandidata od kojih su samo dvojica imala valjanu dokumentaciju i ispunjavali sve uvjete natječaja, pa je Pavlović izabran većinom glasova 7 prisutnih članova odbora.

Rođen je u Završju, općina Brestovac 1971. godine. Po zanimanju je profesor obrane i zaštite. Posljednjih deset godina radi u Gradskom društvu Crvenog križa Pakrac, najprije kao voditelj Doma starih u Marinom Selu, a potom kao voditelj Dječjeg odmarališta na Viru.

Odluku Odbora, ne bude li žalbe neprihvaćenih kandidata, treba potvrditi Glavni odbor Crvenog križa u Zagrebu, a potom mu započinje četverogodišnji mandat sa šest mjeseci probnog rada.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone