IMENOVANJA: Davor Huška ostaje pomoćnik ministrice

IMENOVANJA: Davor Huška ostaje pomoćnik ministrice

Davor Huška, donedavno dugogodišnji pakrački gradonačelnik, a od ožujka dio izvršne vlasti u Zagrebu, ostaje nakon formiranja Vlade RH na čelu s Andrejom Plenkovićem na dosadašnjoj dužnosti: jedan od četiri pomoćnika u Ministarstvu regionalnog razvoja  i fondova Europske unije ministrice Vinkovčanke Gabrijele Žalac (u prošloj Vladi Virovitičanin Tomislav  Tolušić). Potvrdio nam je da do daljnjeg ostaje na čelu uprave za financije i informacijsko-telekomunikacijski sustav te regionalni razvoj kontinentalne Hrvatske. Tijekom mandata ove Vlade bit će provedena reorganizacija unutar ministarstava što će podrazumijevati i određena preslagivanja sadašnjih pomoćnika ministara. No, to će uslijediti za godinu ili dvije, rekao nam je Huška.

Mr. sc. Davor Huška, nakon trogodišnjeg boravka na čelu pakračkih gradskih financija, godine 2004. postaje gradonačelnik Pakraca zamijenivši Damira Špančića. Na toj dužnosti ostaje do ožujka ove godine kada odlazi na sadašnju dužnost u Zagreb. U mandatu 2006.-2010. godine je paralelno s gradonačelničkom dužnosti bio i saborski zastupnik.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook52Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone