HUMANITARNI KONCERT Pomozimo našoj Dori

HUMANITARNI KONCERT Pomozimo našoj Dori

Humanitarni koncert  nazvan “Da sam ja netko” u  srijedu 23. listopada organiziraju mladi članovi  KPD “Sloga”  i njihovi prijatelji. Koncert je namijenjen za pomoć našoj sedmogodišnjoj sugrađanki Dori Perčin koja boluje od leukemije i u Zagrebu zajedno s majkom  Sonjom čeka  transplantaciju koštane srži.

Koncert na kojem je do sada nastup potvrdilo devet samostalnih lokalnih izvođača te tri glazbene skupine će biti održan u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman” s početkom u 20 sati. Ulaz se neće naplaćivati, ali će posjetitelji biti pozvani da daju dobrovoljni prilog za pomoć u liječenju bolesne djevojčice.

Svi oni koji će biti spriječeni u dolasku na koncert, a žele pomoći mogu to učiniti uplatom na broj računa: Dora Perčin, Augusta Cesarca 10, 34550 Pakrac, HR8523400093111164283 Swift PBZGHR2X (Privredna banka Zagreb),  uz poziv na broj 99 i s naznakom “pomoć za Doru”.

Slična humanitarna akcija s istom namjenom za Doru održana je u listopadu 2014. godine i tada je prikupljeno oko 6000 kuna. Gradonačelnica Anamarija Blažević je najavila da će se u akciju uključiti i Grad Pakrac.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone