HUMANITARNI KONCERT Pomozimo našoj Dori

HUMANITARNI KONCERT Pomozimo našoj Dori

Humanitarni koncert  nazvan “Da sam ja netko” u  srijedu 23. listopada organiziraju mladi članovi  KPD “Sloga”  i njihovi prijatelji. Koncert je namijenjen za pomoć našoj sedmogodišnjoj sugrađanki Dori Perčin koja boluje od leukemije i u Zagrebu zajedno s majkom  Sonjom čeka  transplantaciju koštane srži.

Koncert na kojem je do sada nastup potvrdilo devet samostalnih lokalnih izvođača te tri glazbene skupine će biti održan u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman” s početkom u 20 sati. Ulaz se neće naplaćivati, ali će posjetitelji biti pozvani da daju dobrovoljni prilog za pomoć u liječenju bolesne djevojčice.

Svi oni koji će biti spriječeni u dolasku na koncert, a žele pomoći mogu to učiniti uplatom na broj računa: Dora Perčin, Augusta Cesarca 10, 34550 Pakrac, HR8523400093111164283 Swift PBZGHR2X (Privredna banka Zagreb),  uz poziv na broj 99 i s naznakom “pomoć za Doru”.

Slična humanitarna akcija s istom namjenom za Doru održana je u listopadu 2014. godine i tada je prikupljeno oko 6000 kuna. Gradonačelnica Anamarija Blažević je najavila da će se u akciju uključiti i Grad Pakrac.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email