HRVATSKI DOM Zijah Sokolović ponovo u Pakracu

HRVATSKI DOM Zijah Sokolović ponovo u Pakracu

U Hrvatskom domu “dr. Franjo Tuđman” u Pakracu u srijedu 22. svibnja s početkom u 20 sati gostovat će Zijah Sokolović s novim kabareom “Međuigre 0-24”, dvosatne izvanredne glume sa svima prihvatljivim humorom, tematikom i ugođajem.

Ulaznice po cijeni 40 kuna građani mogu kupiti u Pakracu (Caffe bar Cinema-Hrvatski dom, Caffe bar Cubismo, Caffe bar Conversano), u Lipiku (Gradska knjižnica i čitaonica Lipik) i u Daruvaru (Caffe bar Public) ili na dan predstave (blagajna) po 50 kuna. Zijah Sokolović zadnji put u Pakracu je gostovao 26. travnja 2011. godine predstavom „Cabares, cabarei“.

Uz to, građani će imati prilike nastaviti se družiti ili doći na AFTER PARTY poslije  predstave (ulaznica 100 kuna; večera, DJ) čime, kao i kupnjom ulaznice, postaju jedan od donatora sredstava za veliki jubilej – 40 godina Malonogometnog kluba “Dudovo bure” iz Pakraca snimanjem dokumentarnog filma, čiji su igrači jednako dugo promovirali Pakrac i Lipik sportskim rezultatima i ponašanjem, na najbolji mogući način.

Za PARTY, ulaznice možete rezervirati kod D. Špančić (sms na broj 098412707, duda.spancic@gmail.com) i J. Molnar-Kukić (sms na broj 09989333837, jasna.molnar.kukic@gmail.com).

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email