HRVATSKI DOM Osmi rođendan uz 3D filmove

HRVATSKI DOM Osmi rođendan uz 3D filmove

Nakon obnove koja je trajala dugi niz godina, a koja je uzrokovana njegovim razaranjem i rušenjem tijekom Domovinskog rata, prije osam godina (11.2.2011.) svečano je otvoren obnovljeni objekt Hrvatskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu.

Od tada pa do danas članovi Kulturnog prosvjetnog društva „Sloga“ Pakrac u suradnji s ustanovama, udrugama i brojnim davateljima sredstava za svoje projekte, a uz podršku građana i njihovog odaziva na programe koje pripremaju, ovaj su reprezentativni objekt opremili i oplemenili novim i korisnim uređajima na korist svima nama, omogućujući održavanje multifunkcionalnih programa i priredbi.

Novo digitalno kino djeluje redovnim programom od rujna 2013. godine i funkcionira dragovoljnim radom članova. Još uvijek su jedino kino u Republici Hrvatskoj koje djeluje kao udruga bez zaposlenika u toj djelatnosti i samostalno podmiruje troškove poslovanja, režija, materijalne troškove. No, uspjeli su i ovdje „narasti“ te se za potrebe i užitak građana penju još jednu stepenicu – u ponedjeljak 11. veljače 2019. od 17 sati prvi put ćete moći pogledati film u digitalnoj 3D tehnologiji!

3D je nova generacija zabave sa svježim, bistrim i realističnim slikama koje daju osjećaj ulaska u film i svaki put donose novi doživljaj. Filmovi u 3D tehnologiji se gledaju s Real 3D naočalama koje su dizajnirane tako da pristaju svim gledateljima, a mogu se stavljati i preko naočala s dioptrijom.

 

U ponedjeljak, 11. veljače 2019. godine očekuje nas besplatno prikazivanje 3D filmova!

 

u 17 sati TAJNI ŽIVOT MAČAKA

u 19 sati AQUAMAN

Kako distributeri filmova uvećavaju cijene filmova u 3D i pakračko kino će se morati prilagoditi istome. Cijene ulaznica za filmove u 3D tehnologiji bit će uvećane za 10,00 kn u odnosu na filmove u 2D, izuzev organiziranih; matineja za više od 100 osoba i učeničkih projekcija kada se cijena uvećava za 7,00 kn po ulaznici.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email