HRVATSKI DOM „DR. FRANJO TUĐMAN“ Smijeh i pjesma uz Ćiru Gašparca

HRVATSKI DOM „DR. FRANJO TUĐMAN“ Smijeh i pjesma uz Ćiru Gašparca

Kino dvorana Hrvatskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ sinoć je ugostila Borisa Ćiru Gašparca i imitatora Denisa Bašića na večeri cabareta, zabave i smijeha.

Ćiro Gašparac, rođeni Požežanin, prošle je godine proslavio 70. rođendan i 50 godina rada, a povodom ovog velikog jubileja, jučer je u pakračkoj kino dvorani zabavljao publiku s gotovo dvosatnim stand up-om prožetim njegovim najvećim hitovima, ali i evergreenima svjetske glazbene scene.

Gašparac je za svoje karijere, osim jedinstvenim zvonkim glasom i širokim repertoarom, od najznačajnijih svjetskih hitova do autorske tamburaške glazbe, plijenio pažnju i svojim zabavljačkim kvalitetama. Dugotrajni staž u glazbenom svijetu duguje neodstupanju od zacrtane kvalitete i decentnoj ulozi na estradnoj sceni.

Posjetitelji su nastup mogli pogledati besplatno, što nije utjecalo na porast posjećenosti pa je Ćirin nastup, uz pokroviteljstvo Grada Pakraca, održan u polupopunjenoj dvorani.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone