HAJDUKOVE MLAĐE KATEGORIJE Izmjenjuju se pobjede i porazi

HAJDUKOVE MLAĐE KATEGORIJE Izmjenjuju se pobjede i porazi

Promjenjive rezultate ostvaruju pet mlađih Hajdukovih selekcija ovog proljeća natječući se u isto toliko liga.

Najuspješniji su najstariji, juniori trenera Marijana Krpana, koji igraju i najniži rang u županijskoj ligi „šećući se“. Sinoć su u Pakracu  „stradali“ vršnjaci iz Kutjeva izgubivši s 10:4 pri čemu je četiri gola postigao Alen Grafina, tri Tvrtko Krpan, dva Danijel Šafar i jedan Matija Benković. Hajdukovi juniori su u 14 ligaških utakmica ostvarili isto toliko pobjeda uz gol razliku 89:14 tako da končano prvo mjesto nije upitno.

Vrlo dobro se drže i limači trenera Dubravka Ljevakovića (U10) igrajući Međužupanijsku ligu Brod-Požege. U posljednjem kolu kao gosti su slavili u Slavonskom Brodu protiv „Amatera“ s 3:2 golovima Jakova Švajgharta, Jakova Križana i Luke Tepurića. Nakon 15 kola nalaze se s 33 boda na trećem mjestu, iza požeške Slavonije i novogradiške Sloge.

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena natječući se u 1. kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje pomalo neočekivano su posljednjeg vikenda u Pleternici slavili viskom pobjedom protiv Slavije sa 7:1 pri čemu su po dva pogotka postigli Teo Duvnjak, Stjepan Dietzman i Matija Benković, a jedan Luka Majstorović. Oni su s 18 bodova na devetom mjestu. Igrajući istu ligu mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare izgubili su od istog protivnika 6:2 (strijelci Moreno Komora i Fran
Milek-Sacher) koja ih je ovom pobjedom prestigla na predzadnjem mjestu.

U kategoriji početnika (U8) koju trenira Dubravko Ljevaković u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Virovitica najmlađi Hajdukovi natjecatelji su četvrti, ali imaju i dvije odigrane utakmice manje u odnosu na ostalih pet protivnika.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email