HAJDUKOVE MLAĐE KATEGORIJE: Dvoranska sezona u punom jeku

HAJDUKOVE MLAĐE KATEGORIJE: Dvoranska sezona u punom jeku

Dvoranska sezona za mlađe Hajdukove selekcije je u punom jeku, pa su jučer na turnirima u Požegi i Lipiku nastupile dvije selekcije početnika (U10), mlađi pioniri (U12) i kadeti (U16).

Najaktivniji su bili početnici koji su u jednoj selekciji odigrali u Požegi dvije utakmice, te četiri u Lipiku gdje su još četiri dodatne utakmice odigrala i druga selekcija istog godišta. U tako zgusnutom programu prva selekcija je u Požegi ostvarila pobjedu nad Slavonijom i poraz od Kuzmice, ali će turnir nastaviti idući tjedan. U Lipiku je odigran jednodnevni turnir gdje su Hajdukovi početnici izgubili u četvrtfinalu od Daruvara s 1:0, a prethodno su zabilježili po jednu pobjedu, poraz i neriješenu utakmicu.

Mlađi pioniri (U12) ostvarili su jučer u Požegi dvije pobjede: na sedmerce protiv Dinama iz Vidovaca 4:2 (2:2) te protiv Slavonije 3 uvjerljivih 9:0. I oni turnir nastavljaju idući tjedan.

Vrlo uvjerljivi su u Požegi jučer bili i kadeti (U16) koji su također ostvarili dvije pobjede od 9:0 i 3:2 te uz jednu ostvarenu ranije od 5:0 turnir nastavljaju idući tjedan.

Za kadete (na fotografiji) su jučer u Požegi nastupili: Dupor, Jošćak, M. Vuić, Grubišić, Krpan, Pierobon, Keć i Janček.

Danas na turniru u Požegi startaju juniori (U18), a idući tjedan sve mlade Hajdukove selekcije dvoranu sezonu nastavljaju natjecanjem na turniru u Novskoj.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email