Gradu Pakracu odobreno 170.000 kuna za javnu rasvjetu

Gradu Pakracu odobreno 170.000 kuna za javnu rasvjetu

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja danas je objavilo rezultate javnog poziva za dodjelu kapitalnih pomoći gdje je Gradu Pakracu koji je prijavio III. fazu izgradnje Ulice hrvatske policije iz Domovinskog rata odnosno izgradnju javne rasvjete odobreno potrebnih 170 tisuća za navedene radove.

S obzirom da uskoro počinju radovi na izgradnji nogostupa i biciklističke staze s pristupnim elementima,  uređenja oborinske odvodnje i cestovnog propusta koji sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, odobrenim sredstvima za javnu rasvjetu, realno je očekivati da će tijekom jeseni biti završeni svi radovi u ovoj ulici, rekla nam je pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.

Od preko 700 pristiglih zahtjeva u Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, odabrano je 232 projekta namijenjena poticaju razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone