GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO: Ponovno isti sastav

GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO: Ponovno isti sastav

Tomislav Petrač ponovno je na čelu Gradskog izbornog povjerenstva koje će na području Grada Pakraca provoditi  tehničke radnje vezane za saborske izbore 11. rujna.

Kao i do sada njegova zamjenica je Martina Tušek, a članovi i njihovi zamjenici su isti kao i lani: Mira Vrbica, Gordana Tomić, Radmila Relić Zerdin i Jelena Ugrica. Sjedište izbornog povjerenstva je u gradskoj upravi.

Izbori će se ponovo provoditi na 23 biračka mjesta tako da će svi birači moći glasovati na istim mjestima gdje su i lanjskog studenog s tim da je lanjska obnova doma u Šumetlici završena, pa će se biračko mjesto iz privatne kuće vratiti u dom.

Na biračkim mjestima izbore provodi birački odbor pri čemu nestranačkog predsjednika i njegovog zamjenika imenuje GIP, a preostala dva člana i dva zamjenika dolaze iz redova stranaka koje imaju saborske zastupnike. Proporcionalnu zastupljenost stranaka odredit će Državno izborno povjerenstvo sukladno stranačkom sastavu zadnjeg saborskog saziva. Birački odbori bit će imenovani početkom rujna.

U Lipiku predsjednica Gradskog izbornog povjerenstva je Dobrila Krajnović.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email