GRADSKA SPORTSKA DVORANA Završna priredba Dječjeg vrtića Maslačak

GRADSKA SPORTSKA DVORANA Završna priredba Dječjeg vrtića Maslačak

Završna priredba Dječjeg vrtića Maslačak Pakrac održana jučer poslijepodne u Gradskoj dvorani tradicionalno je jedno od najposjećenijih gradskih događanja što nije izostalo ni ove godine. Dupkom puna tribina dvorane bila je ispunjena brojnim majkama, očevima, bakama, djedovima i ostalom rodbinom koji su došli pogledati što su im to ove godine pripremili naši najmlađi Pakračani i njihove odgajateljice.


Nakon uvodnih pozdrava okupljenoj publici i zahvale na odličnom odazivu, ravnateljica Dječjeg vrtića Višnja Klobučar i gradonačelnica Anamarija Blažević riječ su prepustile Lukasu Želimorskom i Gabrijeli Savi koji su vodili jučerašnji program, u kojem su sve odgojne skupine matičnog i područnih vrtića predstavile svoje živopisne kostime i koreografije uvježbane posebno za ovu priliku.


Kroz jednosatni program ispunjen plesom i pjesmom, u uzavreloj atmosferi dvorane, moglo se vidjeti koliko predano odgajateljice rade s malim polaznicima vrtića, na čemu su im se posebno zahvalile ravnateljica i gradonačelnica, koja je na samom kraju programa u ime Grada dodijelila i nagrade malim Zlatnim olimpijcima koji su ostvarili odlične rezultate u pobjedi Dječjeg vrtića Maslačak na 17. Olimpijskom festivalu Dječjih vrtića Požeško-slavonske Županije.

FOTOGALERIJA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email