GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC Književno druženje s Julijanom Adamović

GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC Književno druženje s Julijanom Adamović

Gradska knjižnica Pakrac organizira u sklopu obilježavanja Dana grada Pakraca književni susret sa spisateljicom Julijanom Adamović koja će 8. ožujka s početkom u 18 sati u prostoru čitaonice predstaviti novi roman “Divlje guske”.

Roman je to kojega je Miljenko Jergović proglasio “neočekivanim remek-djelcem iz mračnih panonskih ravnica”, dok Denis Derk u Večernjem listu kaže kako je riječ o ” proznom remek-djelu i to u svakom smislu. Romanu koji je svakako jedan od najemotivnijih romana hrvatske književnosti. Potpuno zaokruženom i dovršenom djelu u kojem nema ničega previše i ničega premalo. Romanu za koji mi se čini da je pisan cijeli autoričin život i duboko je urezan u njezine godove.”

Poseban pripovjedački glas ovog romana koji će vam ispričati potresnu priču o jednom odrastanju uvući će vam se pod kožu čim knjigu uzmete u ruke, vjerujte na riječ. Neće naodmet biti i ako dođete na književno druženje, 8. ožujka (petak) u 18 sati u knjižnicu, upoznate autoricu i čujete iz prve ruke otkuda su to divlje guske doletjele među stranice njezina romana i zauzele najistaknutije mjesto – samu naslovnu stranicu, poziv je ravnateljice pakračke gradske knjižnice Monike Lucić Fider.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email