GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC Književno druženje s Julijanom Adamović

GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC Književno druženje s Julijanom Adamović

Gradska knjižnica Pakrac organizira u sklopu obilježavanja Dana grada Pakraca književni susret sa spisateljicom Julijanom Adamović koja će 8. ožujka s početkom u 18 sati u prostoru čitaonice predstaviti novi roman “Divlje guske”.

Roman je to kojega je Miljenko Jergović proglasio “neočekivanim remek-djelcem iz mračnih panonskih ravnica”, dok Denis Derk u Večernjem listu kaže kako je riječ o ” proznom remek-djelu i to u svakom smislu. Romanu koji je svakako jedan od najemotivnijih romana hrvatske književnosti. Potpuno zaokruženom i dovršenom djelu u kojem nema ničega previše i ničega premalo. Romanu za koji mi se čini da je pisan cijeli autoričin život i duboko je urezan u njezine godove.”

Poseban pripovjedački glas ovog romana koji će vam ispričati potresnu priču o jednom odrastanju uvući će vam se pod kožu čim knjigu uzmete u ruke, vjerujte na riječ. Neće naodmet biti i ako dođete na književno druženje, 8. ožujka (petak) u 18 sati u knjižnicu, upoznate autoricu i čujete iz prve ruke otkuda su to divlje guske doletjele među stranice njezina romana i zauzele najistaknutije mjesto – samu naslovnu stranicu, poziv je ravnateljice pakračke gradske knjižnice Monike Lucić Fider.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone