GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC “Buzz” kviz iznjedrio dobru zabavu

GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC “Buzz” kviz iznjedrio dobru zabavu

U Tjednu cjeloživotnog učenja, djelatnici Gradske knjižnice Pakrac odlučili su ponuditi nešto novo – malo drugačiji kviz i tim novitetom obilježiti ovaj tjedan. Riječ je o „Buzz“ kvizu koji je popularna Play Station igrica putem koje se na zabavan način može provjeriti znanje iz najrazličitijih područja – sporta, glazbe ili zemljopisa, a u kojoj su jučer u pakračkoj knjižnici uživali i mali i veliki.

U konkurenciji od šestero natjecatelja, titulu najboljeg ponio je mladi Marko Barać pobijedivši u završnici Matka Banovića, a natjecali su se još i Karlo Tomić, Roko Plažanin, Andrej Madžarević te Tena Fider.

U terminu za odrasle, znanje je odmjerilo pet natjecateljica. Prvo mjesto osvojila je Martina Zanetti Pleša.

„Buzz“ se satoji od 6 zasebnih igara koje čine miješana pitanja iz opće kulture, a pritom je izuzetno zabavan i poučan. Natjecatelji se bore pojedinačno jedni protiv drugih, a brojna zanimljiva pitanja iz svih područja ljudskog znanja, koja su tijekom prikazivanja popraćena fotografijama i video isječcima, garantiraju dobru zabavu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone