GRADSKA KNJIŽNICA Neće biti naplate zakasnine

GRADSKA KNJIŽNICA Neće biti naplate zakasnine

Budući da je sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 19. ožujka Gradska knjižnica Pakrac zatvorena za korisnike na rok od 30 dana, s mogućnošću produljenja roka, iz knjižnice poručuju kako neće biti naplate zakasnine na sve knjige posuđene prije donošenja izvanrednih mjera te građani stoga nisu dužni zvati niti obnavljati posudbu.

Svi ljubitelji knjige pozvani su da se slobodno koriste malom knjižnicom na otvorenom, u dvorištu kompleksa Janković, koja je napunjena novim knjigama, uz napomenu da se posuđene knjige prije čitanja prebrišu dezinfekcijskim sredstvom, a nakon čitanja obavezno vrate.

Za sve one koji knjigu vole pročitati i na svojim računalima, pametnim telefonima ili tabletima, knjižnica prilaže link na jednu od postojećih e-knjižnica gdje mogu pročitati neku od besplatnih elektroničkih knjiga kako domaćih tako i stranih autora.

Pakračka knjižnica je u prošloj godini imala 1389 članova, koji su najviše čitali beletristiku, odnosno kriminalističke i ljubavno-povijesne romane. Također, čitalo se i memoarsko štivo, popularno-znanstvene knjige, popularna psihologija, hobističke knjige, ali i slikovnice i knjige za djecu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email