GRADONAČELNICA U POŽEGI Župan pružio potporu pakračkim projektima

GRADONAČELNICA U POŽEGI Župan pružio potporu pakračkim projektima

 

Gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević boravila je danas prije podne u radnom posjetu Požegi gdje se sastala za požeško – slavonskim županom Alojzom Tomaševićem kojeg je tom prilikom upoznala s trinaest pakračkih projekata koji su u tijeku ili su prijavljeni na natječaje, a čija se vrijednost procjenjuje na više od 115 milijuna kuna. Osim toga posebno su se zadržali na gradnji akumulacije Šumetlica koji je pred potpisivanjem ugovora s izvođačima radova, a vrijednost cijelog projekta je 92 milijuna kuna. Još se čekaju rezultati za projekte vrijedne dodatnih 50 – ak milijuna kuna od kojih je onaj za energetsku učinkovitost višestambenih objekata najvrijedniji – 32 milijuna kuna.

Tijekom prijepodneva gradonačelnica Blažević župana je upoznala s idejnim rješenjem novog spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima vrijednim više od milijun kuna koje će svoje mjesto dobiti pored zgrade gradske uprave.

„Današnji konstruktivan sastanak iskoristili smo detaljnije upoznavanje župana s našim aktivnostima i projektima za što smo od njega dobili očekivanu potporu i podršku. Osim toga, obzirom da se približava 1. ožujka, dan kad je u Pakracu započeo Domovinski rat, razgovarali smo i o obilježavanju ove važne obljetnice koje se svake godine održava kod nas u Pakracu“, kratko nas je o radnom posjetu izvjestila gradonačelnica Blažević.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email