GRAD PAKRAC I „SLAGALICA“ Održano osposobljavanje za pripremu i upravljanje projektima

GRAD PAKRAC I „SLAGALICA“ Održano osposobljavanje za pripremu i upravljanje projektima

Na koji način pripremiti projekt, popuniti prijavni obrazac, upravljati istim te izvijestiti i dokumentirati provedbu, prezentirano je danas predstavnicima udruga sa sjedištem i djelovanjem na području Pakraca. Organizatori radionice „Priprema projektnih prijedloga“ su Grad Pakrac i „Slagalica“, Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, a edukacija je za sudionike bila besplatna.

Na poziv se odazvalo deset udruga, a njihovi su predstavnici sudjelovali u višesatnoj interaktivnoj radionici koju su vodile Jelena-Gordana Zloić, voditeljica Odjela za ugovaranje i dodjelu financijskih potpora i Branka Kaselj, upraviteljica Zaklade, a kao nadležna osoba u domeni rada s pakračkim udrugama prisustvovala je Dubravka Špančić, stručna suradnica za društvene djelatnosti u Gradu Pakracu.

Edukacijski je program sudionike poticao na dijalog i sudjelovanje u raspravi koja se odnosila na konkretne primjere i natječajnu dokumentaciju Grada Pakraca te analizu primjera iz prakse.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone