GRAD PAKRAC U PROJEKTU “ZAŽELI” Dvogodišnji posao za 30 nezaposlenih žena

GRAD PAKRAC U PROJEKTU “ZAŽELI” Dvogodišnji posao za 30 nezaposlenih žena

Grad Pakrac s partnerima GD CK Pakrac, Hrvatski zavod za zapošljavanje i  Centar za socijalnu skrb Pakrac, objavio je na svojim službenim internet stranicama javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme 30 žena  u projektu „Ja  sam žena, a ne broj“, u javnosti poznat kao projekt „Zaželi“

Zainteresirane nezaposlene žene s područja Grada Pakraca trebaju prijave za zasnivanje radnog odnosa dostaviti  pakračku gradsku upravu najkasnije do 1. veljače.

Uvjeti su da su kandidatkinje prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (bez obzira na trajanje prijave) s najmanje završenom osnovnom školom, a najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem.

Prednost pri odabiru će imati nezaposlene žene koje su dugotrajno nezaposlene, starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve obiteljskog nasilja, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji. Traži se 30 radnica koje će raditi na raznim oblicima pomoći u kućanstvima starijih osoba i  osoba u nepovoljnom položaju.

Radni odnos se zasniva na  24 mjeseca.

Informacije i pojašnjenja, osim na stranicama Grada, mogu se dobiti i u gradskoj upravi (tel 411-080). (db)

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email