GRAD PAKRAC DARIVA NAJMLAĐE Simpatični pokloni za novorođene bebe

GRAD PAKRAC DARIVA NAJMLAĐE Simpatični pokloni za novorođene bebe

 

Svaku bebu rođenu od 1. srpnja ove godine na području Pakraca Grad Pakrac darivat će prigodnim poklon paketom koji se sastoji od dva bodija, podbratka, šeširića, hlačica ili suknjica, ručnika za kupanje i prigodnom čestitkom.

Ovaj simpatični poklon dobit će svaki roditelj u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Pakraca prilikom podnošenja zahtjeva za isplatu jednokratne naknade za novorođenčad na koju imaju pravo sve rođene bebe na pakračkom području.

Podsjetimo, odlukom gradonačelnice Anamarije Blažević u ovoj godini naknade su povećane za 500 kuna, pa će tako majke dobiti za prvo dijete 1.500 kuna, drugo 2.000 kuna, treće 2.500 kuna te četvrto i svako daljnje dijete 3.500 kuna.

Kako nam je rekla Dubravka Špančić, stručna suradnica u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Pakraca, paket je znak pažnje i izraz dobrodošlice najmlađim sugrađanima, a budući da pravo na poklon paket stječu djeca rođena od 1. srpnja, zasada još nisu podijelili niti jedan.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook137Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone