GLAZBOM RECI STOP MALTRETIRANJU: Toni i Grgur uz Olivera Dragojevića

GLAZBOM RECI STOP MALTRETIRANJU: Toni i Grgur uz Olivera Dragojevića

Toni Mandušić i Grgur Špančić, Pakračanima već dobro poznati mladi lokalni bend “Dos Guitarras”, jučer su nastupili u finalu akcije “Glazbom reci stop maltretiranju” kao prošlogodišnji pobjednici  u organizaciji Antene Zagreb koje je održano u Vintage Industrial baru u Zagrebu.  Dečki na pozornici ovaj put nisu bili sami, već su imali prilike zasvirati i zapjevati uz velikog Olivera Dragojevića.

Iako naši dečki ove godine nisu sudjelovali u natjecanju, bili su podrška daruvarskim gimnazijalcima koji su nastupali u finalu predstavljajući školu za koju su i naši Pakračani prošle godine osvojili glazbene instrumente.

U ovogodišnjoj akciji “Glazbom reci stop maltretiranju” pobijedili su učenici Ekonomske škole iz Velike Gorice, a uz Daruvarčane, nastupili su i učenici zagrebačke XV. gimnazije (MIOC) te Srednje škole Pregrada.

Ovo je našim mladim glazbenicima zasigurno velika motivacija za daljnje bavljenje glazbom, ali i poticaj drugim mladim Pakračanima koji vole glazbu i sviraju i slobodno vrijeme da pokažu svoja glazbena umijeća.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email