PROJEKT COCA - COLE Glasajmo za Pakrac!

PROJEKT COCA - COLE   Glasajmo za Pakrac!

Sportska zajednica Grada Pakraca poziva sve Pakračane da se priključe i svojim klikom na stranici koji postaje ravnopravan glas, utječu da baš naš grad dobije uređenje igrališta u sklopu Coca – colina projekta „Pokret za radost“. Na stranici možete pratiti trenutnu rang listu i nadati se. Glasanje traje do 1. lipnja po principu jedna osoba – jedan glas.

Coca-Cola u Hrvatskoj pokreće projekt izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, u deset hrvatskih gradova sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju. Uređenje vježbališta na otvorenome nova je aktivnost u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje.

Lokacija novog sportskog parka u ulici Hrvatske policije našim bi klikom, u doduše velikoj konkurenciji, ovim projektom mogla značajno profititrati. Stoga, kliknite!

http://pokretzaradost.hr/aktivne-zone/pakrac/glasuj/

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone