GD HCK PAKRAC: Izborna skupština 12., darivanje krvi 16. siječnja

GD HCK PAKRAC: Izborna skupština 12., darivanje krvi 16. siječnja

Nakon planirane promjene ravnatelja početkom godine u Gradskom društvu Hrvatskog crvenog križa Pakrac nastavljaju s redovnim izbornim aktivnosti. Tako je za ponedjeljak 9. siječnja sazvan kandidacijski skup članstva. GD HCK Pakrac ima oko 500 članova koji su unazad dvije godine platili članarine ili bar jednom dobrovoljno darivali krv. Za članove koji imaju prebivalište na području Grada Lipika kandidacijski  skup za izbor kandidata za skupštinu GD HCK Pakrac sazvan je s početkom u 15,15 sati u pakračkim prostorijama Društva, a za članstvo s prebivalištem na području Grada Pakraca na istom mjestu  sat vremena kasnije, rekao nam je Danijel Pavlović, ravnatelj GD HCK Pakrac.

danijel-pavlovic-crveni-kriz

Lipičko članstvo će u Skupštinu Društva izabrati 8 članova, a pakračko 9. Na izbornoj skupštini 12. siječnja oni će između sebe izabrati deveteročlani izvršni odbor koji će Društvo voditi naredne četiri godine.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Prva od četiri redove akcije dobrovoljnog darivanja krvi koju organizira HCK u Pakracu i Lipiku će biti održana 16. siječnja. U Pakracu će se krv prikupljati uobičajeno u prostorijama HCK od 8 do 11, a u Lipiku, što je novost, u prostorijama vatrogasnog doma od 12 do 15 sati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email