FUTSAL DINAMO U PAKRACU Tri zagrebačke protiv lokalnih selekcija

FUTSAL DINAMO U PAKRACU Tri zagrebačke protiv lokalnih selekcija

Ponajbolja hrvatska malonogometna momčad MNK Futsal Dinamo gostovala je jučer u Pakracu, u organizaciji UDBDR Pakrac, Grada Pakraca, Požeško-slavonske županije i TZ Grada Pakraca, povodom programa obilježavanja 27. godišnjice početka rata u RH.
Kao i proteklih godina, dolazak uvaženih sportskih gostiju privukao je popriličnu pažnju gledatelja koji su, za razliku od ranijih godina, ove nedjelje mogli pogledati i mlađe kategorije kako zagrebačkih, tako i domaćih nogometaša.


Goste iz Zagreba je u ime organizatora cjelokupnog programa obilježavanja, pozdravio Miroslav Ivančić, predsjednik GV Grada Pakraca i UHPB Pakrac – Lipik, zahvalivši pritom sportskim gostima što dolaskom svake godine pomažu očuvati uspomenu na važne datume i događaje iz povijesti stvaranja hrvatske države. Kulturnim štihom sportsku je večer prožeo Željko Milašinović, pročitavši vlastite stihove domoljubne tematike.

Sportski program su otvorili pioniri Lipika 1925 i Škole Futsala, a po futsal pravilima (4+1) s 5:2 slavili su Zagrepčani. Drugu utakmicu večeri odigrali su kadeti Hajduka iz Pakraca i kadetske Škole Futsala, a neizvjesna, izjednačena i uzbudljiva malonogometna predstava završila je bez pobjednika – 1:1. U glavnoj utakmici dana kombinirana momčad UDBDR Pakrac sastavljena od aktivnih igrača s područja Pakraca i Lipika očekivano je s 0:6 poražena od lidera 1. HMNL.


Neposredno prije sportske večeri, delegacija Futsal Dinama obišla je RKT groblje te položila vijenac kod spomen obilježja palim braniteljima, posjetili su potom oba muzeja, a zapalili su i svijeću kod spomen-obilježja ispred PP Pakrac.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email