FUTSAL DINAMO U PAKRACU Ove godine gostuju tri kategorije Zagrepčana

FUTSAL DINAMO U PAKRACU Ove godine gostuju tri kategorije Zagrepčana
Malonogometaši Dinama će i ove godine uveličati program obilježavanja obljetnice početka Domovinskog rata, koji se od 28. veljače do 4. ožujka održava u Pakracu.  Osim seniorske ekipe koja je u Pakracu u više navrata gostovala istim povodom, ove će godine doći i njihove mlađe kategorije. Ekipa do 14 godina igrat će protiv Lipika 1925, dok će se kadetskoj momčadi (U17) Zagrepčana suprotstaviti vršnjaci Hajduka iz Pakraca. Utakmice počinju u nedjelju 4. ožujka u 17 sati, a igrat će se u pakračkoj sportskoj dvorani.
U glavnom susretu dana, protiv ekipe jesenskog prvaka i trenutno vodeće momčadi 1. malonogometne lige Futsal Dinama, nastupit će ekipa sastavljena od ponajboljih malonogometnih igrača s područja Pakraca i Lipik. Neposredno ranije, igrači i vodstvo kluba odat će počast stradalim braniteljima na rimokatoličkom groblju oko 14 sati te će posjetiti oba muzeja u Pakracu.
“Posjetiteljima će biti podijeljene besplatne ulaznice (ograničene količine) koje će služiti kao kupon za nagradnu igru za vrijeme poluvremena utakmice Udruge i Futsal Dinama u kojoj će moći osvojiti majicu Dinama, članarinu u klubu i još nagrada. Isto tako, posjetitelji će se moći učlaniti u Futsal Dinamo koji djeluje po načelu “jedan član-jedan glas” i kupiti rekvizite kluba. Odlučili smo i ove godine ostaviti slobodan ulaz kako bi sugrađani mogli uživati u vrhunskim potezima jesenskog prvaka i osvajača Kutije šibica – Futsal Dinama, ali i upoznati njihove mlade snage te bodriti domaće dečke u pokušaju savladavanja Dinama” doznajemo od Tomislava Novinca, predsjednika Udruge djece branitelja iz Domovinskog rata Pakrac – Lipik, organizatora susreta.
Pokrovitelji susreta su Grad Pakrac, Požeško – slavonska županija i Studenac.
Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email