Dvodnevni kamp HNS-a održan u Pakracu

Dvodnevni kamp HNS-a održan u Pakracu

Nacionalni razvojni kamp HNS-a Središta Osijek okupio je ovog ponedjeljka i utorka na gradskom stadionu u Pakracu 50-ak mladih nogometaša s područja Pakraca, Lipika i Garešnice rođenih 2004. i 2005. godine koji su u dvodnevnom trenažnom procesu usavršavali osnovne tehničke elemente nogometne igre. Vježbanje je odrađeno pod stručnim nadzorom Siniše Grubišića, koordinatora HNS-a i Damira Bognara, instruktora Kampa za mladež, a uz suradnju domaćih trenera mlađih kategorija, dok je u pripravnosti bila Vedrana Vondrak, liječnica ženske nogometne reprezentacije Hrvatske.

“Ovo je prvi kamp ovog proljeća, zadovoljan sam odazivom, i već dogovaramo slijedeće aktivnosti. Vidi se da je većina djeca koja su u ova dva dana prošla kroz kamp, u redovnom trenažnom procesu što samo potvrđuje već poznatu stvar – da se u nogometnim školama na ovom području itakako kvalitetno radi. Ovom prilikom zahvaljujem NK Hajduk Pakrac na odličnoj organizaciji”, rekao je Bognar.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone