DVODNEVNA MANIFESTACIJA U PLOŠTINAMA Biciklijada i promocija knjige „Put u Ploštine“

DVODNEVNA MANIFESTACIJA U PLOŠTINAMA Biciklijada i promocija knjige „Put u Ploštine“

Zajednica Talijana „Liberta“ Ploštine ovog vikenda organizira bogat program u čijem će se sadržaju za sve dobne i interesne skupine pronaći ponešto zanimljivo.

U subotu 12. kolovoza, u sjedištu ZT „Liberta“ s početkom u 17 sati, održat će se promocija knjige „Put u Ploštine“, čiji je autor Guido Barzan.

Tradicionalna biciklijada „Giro di Liberta“, ove godine četrnaesta po redu, održava se u nedjelju 13. kolovoza.

Natjecanje za djecu u utrkama na 300, 500 i 1000 metara predviđeno je u trajanju od 10.30 do 12 sati. U 11.30 počinje brzinska utrka, a u 11.45 sati rekreativna.

Organizatori obavještavaju mještane okolnih mjesta i prolaznike koji će se u to vrijeme zateći na ruti biciklističke vožnje, da će promet biti reguliran u smjeru Brekinska – Banovac i obratno, preko Donje Obriježi i Kapetanovog Polja u vremenu od 10.30 do 13 sati.

Od 11.30 do 13 sati promet će biti zatvoren u smjeru Ploštine – Donja Obrijež – Banovac – Gornja Obrijež – Batinjani – Toranj – Kapetanovo Polje – Ploštine.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone