PONOVO DROGA NA NAŠEM PODRUČJU Uzgajali marihuanu u minskim poljima

PONOVO DROGA NA NAŠEM PODRUČJU Uzgajali marihuanu u minskim poljima

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljanina starosti 35, 50 i 54 godine  s područja Pakraca i Lipika koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, izvijestila  je  Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave Požeško-slavonske.

Kako se kaže u priopćenju, navedeni su uzgojili više od 200 komada cannabis biljki s ciljem proizvodnje cannabis marihuane radi daljnje prodaje. Biljke su uzgajali na više lokacija na širem području Lipika u minskim poljima i minski sumnjivim područjima. Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretraženo je više obiteljskih kuća i osobnih automobila koje su koristili počinitelji te su tom  prilikom  pronađeni i oduzeti mobilni aparati, dok je u obiteljskoj kući koju koristi 54-godišnjak  pronađeno i oduzeto 55 komada cannabis biljki koje su se nalazile u fazi sušenja.

Protiv 35-godišnjaka, 50-godišnjaka i 54-godišnjaka slijedi kaznena prijava radi kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ za što je predviđena kazna zatvora od jedne do 12 godina.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email