DOČEK UČENIKA PRVIH RAZREDA Prvašići, dobrodošli i sretno!

DOČEK UČENIKA PRVIH RAZREDA Prvašići, dobrodošli i sretno!

I ova školska godina počela je svečanim dočekom za ovogodišnju generaciju prvašića u matičnoj zgradi Osnovne škole braće Radića Pakrac, pa su šezdesetak učenika raspodijeljenih u tri razredna odjeljenja, prvo pjesmom pozdravili stariji kolege.

U holu škole, osim roditeljskih suza radosnica, nestrpljenja i uzbuđenja, vladalo je veselo i opušteno okruženje jer su se stariji učenici i njihovi učitelji potrudili da pjesmom, plesom, glumom i recitacijama otjeraju strah i tremu priredivši im kratki prigodni program kako bi im olakšali prve školske korake.

„Dobrodošli u našu škole gdje će vam biti lijepo i zabavno. Nećete samo učiti, nego ćete se i igrati, družiti, tražiti nove prijatelje i surađivati. Dragi roditelji, čestitam vam polazak vaše djece u prvi razred. Očekujemo od vas da zajedno surađujemo jer doista uspjeh vaše djece ne ovisi samo o nama nego i o vama roditeljima. Uključite se u život škole i nemojte se bojati, uspjeh vaše djece neće izostati ako mu pružite dovoljno ljubavi, pažnje i ako zajednički slavite svake njihove i najmanje uspjehe“, tim je riječima ravnateljica Sanja Delač pozdravila prvašiće i njihove roditelje.

Gradonačelnica Anamarija Blažević roditeljima je poželjela puno strpljenja, razumijevanja i suradnje s učiteljima, a najmanjima puno sklopljenih prijateljstava, igre i zabave, ali da u učenju budu vrijedni i marljivi. Nakon dočeka, ravnateljica, gradonačelnica i učitelji prvašićima su podijelili i prigodne poklone za početak školske godine.

Ove godine sve učenike pakračke osnovne škole prvi dan dočekat će komplet besplatnih udžbenika koje financira Vlada dok je sredstva za radne bilježnice i mape za likovni odgoj osigurao Grad Pakrac.

FOTOGALERIJA

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email