DOČEK ZA NAJMLAĐE UČENIKE: Dobro došli, prvašići!

DOČEK ZA NAJMLAĐE UČENIKE: Dobro došli, prvašići!

Dragi prvaši i roditelji, dobro došli u našu školu! Ovo je poseban dan za sve nas. U našoj školi nećemo se samo brinuti jeste li naučili koje slovo, znate li pročitati koju riječ ili izračunati koji zadatak, ovdje  ćemo brinuti i o tome znate li surađivati, kako steći prijatelje, brinut ćemo o vašim osjećajima i da sva vaša zbunjenost i strah nestanu i pretvore se u veliku radost. Od danas niste djeca samo vaših roditelja već i djeca naše škole i ponosni smo što ćemo osam godina brinuti o vama“, tim je riječima danas ravnateljica pakračke osnovne škole Sanja Delač pozdravila šezdesetak prvašića koji ove godine kreću prvi puta u školske klupe pozvavši roditelje da se prijedlozima, aktivnostima i inicijativama uključe u rad škole.

DSC_6220

Najmlađe učenike i roditelje pozdravila je i gradonačelnica Anamarija Blažević i zaželjela prvašićima puno sklopljenih prijateljstava, igre i zabave, da u svom školovanju budu marljivi i slušaju učitelje podijelivši svima prigodne poklone za još bolji početak školske godine.

DSC_6231

Da trema bude manja, najmlađe kolege pozdravili su oni nešto stariji, učenici drugih razreda, priredivši im kratki prigodni program u holu škole, a gradonačelnica Blažević i ravnateljica Delač sutra će obići i darivati  đake prvake i u područnim školama.

DSC_6194

DSC_6218

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email