DOBRODOŠLICA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE Darivani prvašići u područnim školama

DOBRODOŠLICA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE Darivani prvašići u područnim školama

Nakon što je jučer priređen doček novim učenicima u matičnoj Osnovnoj školi braće Radića Pakrac, danas su, već tradicionalno, pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević i ravnateljica Sanja Delač, obišle područne škole u Prekopakri, Badljevini i Donjoj Obriježi i poželjele dobrodošlicu učenicima prvih razreda.

Tijekom posjeta su novi učenici imali priliku upoznati se i razgovarati s gradonačelnicom i ravnateljicom te iskazati prve dojmove, a one su ih za uspješan početak školske godine i motivaciju darivale paketićima sa školskim priborom i bilježnicama. Pritom su poželjele vrijedan, uspješan i veseo boravak u školi, kako učenicima, tako i njihovim učiteljicama.

U područnu školu u Badljevini ove školske godine krenulo je šestero učenika, a u Donju Obrijež osmero gdje je oformljen zaseban razred, za razliku od prošle godine kada su niže razrede učenici pohađali u kombiniranom odjeljenju.

U školi u Prekopakri veselje je veće, jer osim što je u prvi razred krenulo deset novih učenika, preuređen je i prostor potkrovlja te napravljene dvije nove učionice što je omogućilo svim učenicima i učiteljicama jednosmjensku prijepodnevnu nastavu.

Uz to, s početkom nove školske godine počeo je program produženog boravka za 17 učenika prvih i drugih razreda čiji su roditelji iskazali interes za ovakvim oblikom rada škole gdje će mališani imati svakog dana, uz stručan nadzor, organizirane aktivnosti do 16,30 sati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email