DJEČJI VRTIĆ PRODUŽIO RADNO VRIJEME U produženom boravku tek jedno dijete

DJEČJI VRTIĆ PRODUŽIO RADNO VRIJEME U produženom boravku tek jedno dijete

Dječji vrtić „Maslačak“ Pakrac od 1. ožujka radi dnevno dva sata duže, umjesto od 6,30 sati roditelji mogu dovesti dijete sat ranije, kao i što dijete može boraviti sat duže od dosadašnjih 16,30 sati. U prva dva dana tu mogućnost je koristilo tek jedno dijete, no ravnateljica Višnja Klobučar ističe da će i dalje roditeljima ostaviti mogućnost da za istu cijenu dnevno  vrtić koriste duže.

Pri kraju je i anketa koju vrtić provodi među sadašnjim korisnicima o potrebi poslijepodnevnog rada vrtića (do 21 sat). Na anketu je odgovorilo nešto više od 90 roditelja pri čemu se 70 izjasnilo da nema potrebu koristiti uslugu vrtića poslijepodne, a 23-je ima potrebu za tom uslugom što je dovoljno za formiranje jedne odgojne skupine.

Sredstva za poslijepodnevni rad vrtića planira kroz javni natječaj osigurati Ministarstvo s kojim će naš vrtić ostati u kontaktu i pratiti redoslijed događanja i u drugim sredinama i kada se za to stvore uvjeti početi raditi dvosmjenski, kaže ravnateljica.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone