DJEČJI VRTIĆ “MASLAČAK”: Sv. Nikola darivao mališane predstavom i poklonima

DJEČJI VRTIĆ “MASLAČAK”: Sv. Nikola darivao mališane predstavom i poklonima

Više od stotinu mališana dječjeg vrtića Maslačak iz Pakraca jučer je zajedno s roditeljima do vrha napunilo kino dvoranu Hrvatskog doma dr. Franjo Tuđman i uživalo u predstavi „Čekajući svetog Nikolu“ zagrebačke kazališne skupine Scena Paravan.

Predstava je bila pun pogodak, svjedoči tome i  buran aplauz zadivljene dječice. Možda je razlog zadovoljstvu najmlađih i podatak da je glavnu ženska ulogu igrala upravo odgojiteljica po struci koja je znala kako doprijeti do srca najmlađe publike. Nakon predstave, s pozornice je sišao osobno sveti Nikola koji je svakog mališana darivao i odvojio sekundu ili dvije za zagrljaj ili fotografiju.

„Bilo je prekrasno, ovaj uspješan projekt smo odradili zajednički u suradnji djelatnika našeg vrtića i roditelja. Po prvi puta je sv. Nikola darovao i najmlađe naše polaznike, one iz jaslica, koji su došli u pratnji roditelja. Želja nam je bila da djeca u povodu svog dana dožive ozračje kazališta“, rekla nam je Višnja Klobučar, ravnateljica vrtića i inicijator ovog hvalevrijednog događaja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email