DJEČJI VRTĆ NA DRŽAVNOJ SMOTRI PROJEKATA Pakrački projekt predškolaca među najuspješnijima

DJEČJI VRTĆ NA DRŽAVNOJ SMOTRI PROJEKATA Pakrački projekt predškolaca među najuspješnijima

Dječji vrtić Maslačak Pakrac po prvi je puta sudjelovao na Državnoj smotri projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u području ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koja se održavala u Zadru od 15. do 17. svibnja u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje.

Projekt vrtića „Poduzetnik je kad si sam sebi šef“ zadovoljio je uvjete na regionalnoj smotri te ušao u četrdeset i pet najboljih projekata koji su ostvarili uvjete za sudjelovanje na državnoj razini. S temom „Poduzetnik je kad si sam sebi šef“ koji prezentirala odgajateljica Iva Brandeis pakrački vrtić izdvojen je u pet najuspješnijih projekata na razini cijele države. „Poduzetništvo pripada gospodarskoj dimenziji građanskog odgoja i obrazovanja, a ovom temom i projektom pokazali smo da se  i u vrtiću može i treba govoriti o poduzetništvu“, rekla je Višnja Klobučar, ravnateljica pakračkog vrtića koja je također prisustvovala na Državnoj smotri projekata.

Na smotri je sudjelovalo 168 odgojitelja, stručnih suradnika i ravnatelja ustanova za rani i predškolski odgoj i obrazovanje.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone